iPhonereparatoren.no tilbyr mobil og PC-reparasjon for privatpersoner og bedrifter i hele Norge. Du kan enten komme til vårt lokale på Lade i Trondheim eller sende oss din enhet.

Vårt mål er å være den reparatøren som er best på både service og pris, det er mange aktører på markedet, men hos oss kan du alltid komme på dagen og få din telefon reparert. Vi holder til sentralt på lade i Trondheim, se vår adresse her. Her kan du stort sett dukke opp til den tiden som passer deg, men ønsker du å forsikre deg om at vi har tid, så kan du booke tid her eller ringe oss. Alle priser vi opererer med på vår hjemmeside er inkludert selve arbeidet og deler til din telefon. Alt er inkludert MVA.

Er dere en bedrift med jevnlig behov for service så har vi bedrifts avtaler man kan tegne med oss. Her får dere en kontaktperson, en samlefaktura og rabatt på alle reparasjoner uansett mengde. I tillegg får dere kø prioritet når dere tar kontakt. Ler mer

Dersom du ønsker informasjon om spesielle tilbud på PC-reparasjon, åpningstider og annet så blir vi glade om du følger oss på Facebook. Er det spørsmål om PC-service eller andre tjenester vi utfører, så kan du ta kontakt med oss her.