Har du en Sony som behøver reparasjon kan vi hjelpe deg, og ikke bare det, vi hjelper deg raskt og med rimelige priser. Uansett hvilken reparasjon din Sony behøver sørger våre dyktige medarbeidere for at du får den raskt tilbake.

De mest vanlige skadene vi reparerer er vannskader, skader på skjerm, dårlige batterier, eller en skadet port, men uansett hva som feiler din telefon, så fikser vi den på dagen. I tillegg til reparasjon av Sony telefoner, kan vi også ta imot produkter fra produsenter som Huawei, Apple eller Samsung. Det betyr også at vi har originaldeler til disse produktene.

Vårt mål er å være den reparatøren som er best på både service og pris, det er mange aktører på markedet, men hos oss kan du alltid komme på dagen og få din telefon reparert. Vi holder til sentralt på lade i Trondheim, se vår adresse her. Her kan du stort sett dukke opp til den tiden som passer deg, men ønsker du å forsikre deg om at vi har tid, så kan du booke tid her eller ringe oss. Alle priser vi opererer med på vår hjemmeside er inkludert selve arbeidet og deler til din telefon. Alt er inkludert MVA.